Werken bij

a/s WORKS

Of het nu gaat om financiële, personele of salaris administratie, a/s WORKS biedt oplossingen op verschillende gebieden.
Ook hebben wij geschikte professionals die wij detacheren bij verschillende organisaties. Persoonlijke benadering, oplossingsgericht
en ontwikkeling van de klant in haar bedrijfsprocessen zijn de basis voor de tevredenheid van onze klanten.
IMG_5221

”Begin mei 2016 ben ik gestart bij a/s WORKS. Ik kreeg een warm onthaal en werd direct geïntroduceerd aan alle collega’s die mij vervolgens wegwijs hebben gemaakt in de diverse systemen en werkprocessen. a/s WORKS biedt mij de mogelijkheid om door te groeien en mijzelf verder te ontwikkelen.”

Ruben Stegink, HR payroll specialist

Vacatures

Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om voor één van de leukste administratiekantoren
van Nederland te werken? Kies dan hieronder voor de verschillende functies.

Financieel
Stage
HR
Open
Salaris
Overig
ZZP
Button_sales

Onze bedrijfscultuur

Hier bij a/s WORKS heerst een open en eerlijke bedrijfscultuur. Medewerkers zijn open naar elkaar wat leidt tot een ideale afstemming tussen werkzaamheden. Flexibiliteit staat daarom hoog in het vaandel, waarbij iedereen zijn of haar ruimte krijgt voor inbreng van ervaringen en/of nieuwe ideeën. Werken bij a/s WORKS betekent werken voor een groeiend en ambitieus bedrijf waar je als medewerker alle ruimte hebt om te groeien. Mensen en organisaties kunnen bij ons het beste uit zichzelf halen. Dit doen wij door iedereen bij a/s WORKS op zijn of haar gemak te stellen. Mens en werk komt zo dicht bij elkaar met behulp van een heldere administratie en met software die aansluit op de praktijk. Op deze manier gaan wij altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

Geschiedenis

In oktober 2002 werd a/s WORKS opgericht door Arjan Sipkema en Robin Heijkoop, die beiden een groeiperiode bij PwC Consulting Outsourcing hadden beleefd en het moment daar zagen om hun eigen weg in te slaan. Oorspronkelijk opgericht onder de naam Hemlock Outministration, is de bedrijfsnaam in 2006 omgezet naar a/s WORKS.

Na veertien jaar zijn we als a/s WORKS één van de meest betekenisvolle spelers in Nederland in het financiële segment met vakspecialisten binnen de financiële administratie en de salarisadministratie, een innovatieve focus en bewezen kwaliteit.

Waar we ons in 2007 met name specialiseerden in jeugdzorg en culturele instellingen, zijn we ons in 2009 ook gaan richten op primair en voortgezet onderwijs.

Foto Arjan Sipkema

Arjan Sipkema, Directeur a/s WORKS

HNK Apeldoorn

Apeldoorn

Berckhout

Zoetermeer

Locatie Amsterdam a/s Works

Amsterdam

Medewerkers

Op korte termijn kunt u hier kennis maken met onze medewerkers.

Vragen?

Neem contact met ons op via info@as-works.nl