Accountmanager binnendienst (24-40 uur)

 a/s WORKS in Apeldoorn zoekt een energieke Accountmanager Binnendienst die wil uitgroeien tot een topper op het gebied van telefonische acquisitie. Word jij de spil en drijvende kracht achter de groei van onze organisatie?

Wat houdt de functie in?

Als Accountmanager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het landelijk werven van leads, het leggen van contacten en de opvolging hiervan binnen onze organisatie. Je doet dit samen met andere collega’s waarbij je nauw samenwerkt met de afdeling sales & marketing.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn o.a.;

 

  • Afspraken maken met relevante contactpersonen binnen diverse branches;
  • Meedenken en ontwikkelen van kansen en nieuwe contacten;
  • Bouwen acquisitiedatabase en vastleggen van contactmomenten en acties;
  • Behalen vooraf gestelde lead- en omzetdoelstellingen. 

Wat verwachten wij?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar Verkoop Binnendienst/Tele-Sales ervaring;
  • Ervaring met Finance, HR en/of Payroll is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must. 

 

We zoeken een energieke, commercieel gedreven doorzetter met een grote wil om te scoren. Je schrikt niet van targets en/of het bellen van minimaal 60 potentiële klanten per dag. Je werkt efficiënt en gestructureerd. Uiteraard ben je communicatief vaardig, maak je makkelijk contact, kan je goed luisteren en de ‘uitdaging” van je potentiële klant identificeren. Je bent zelfstandig en een zelfstarter en beschikt over de nodige humor.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een groeiend en ambitieus bedrijf. De Accountmanager Binnendienst wordt binnen onze organisatie gezien als een van de belangrijkste schakels richting groei en continuïteit van onze onderneming. Om die reden bieden wij een marktconform salaris met een uitstekende bonusregeling. Bovendien is er alle ruimte voor eigen initiatief en uitzicht op een vaste baan met veel toekomstperspectief en groeikansen.

Over a/s WORKS

a/s WORKS is een dienstverlener gespecialiseerd in, out-, co-sourcing van financiële, personeels- en salarisadministraties. Tevens bieden wij aanvullende diensten als detachering en werving & selectie van Finance, HR/Payroll specialisten. Wij hebben 50 vaste werknemers in dienst en gemiddeld een groep van 75 ZZP-ers ingezet bij onze opdrachtgevers.

Wil je meer weten?

Neem telefonisch contact met ons op, op telefoonnummer 055-5789525 en vraag naar Wanda Emmink. Of ga naar de website van a/s WORKS voor meer informatie.

 

Solliciteren op de vacature Accountmanager Binnendienst

Mail je CV en motivatie aan w.emmink@as-works.nl. Zorg voor een goed onderbouwde brief en een volledig en up–to-date CV. Zo kunnen wij jouw sollicitatie beter beoordelen.