a/s WORKS ondersteunt en brengt uw organisatie verder.

a/s WORKS ondersteunt sinds de overname van FEAD assist in 2007 diverse zorgorganisaties. FEAD Assist komt voort uit de verzelfstandiging van de financiële en personeels- en salarisadminstratie  van de bijzondere Jeugdzorg en van alle Nederlandse Rijksmusea. De opgedane kennis en ervaring van de zorgsector dragen we uit en wij laten zorgorganisaties hiervan profiteren.

Vraag de gratis Administratie en AFAS check nu aan

Dienstverlening voor organisaties in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, Verpleging, Verzorging- Thuiszorg (VVT), Geestelijke Gezondheid Zorg (GGZ), Zelfstandige Behandel Centra (ZBC) en overige zorgorganisaties in volledige backoffice ondersteuning:

  • Flexibiliteit. U kunt als organisatie kiezen tussen outsourcing, insourcing of uw administratie voeren met eigen medewerkers en a/s WORKS als achtervang.
  • Managementinformatie portaal. Uw rapportages en dashboards zijn online beschikbaar en speciaal ontwikkeld voor zorgorganisaties. Zo heeft u altijd inzicht in de cijfers en kunt u tijdig (bij)sturen.
  • Maatwerk en service. De wensen van uw organisatie zijn voor ons uitgangspunt voor de dienstverlening. Wij bieden geen keurslijf dienstverleningspakket maar maatwerk.
  • HR advies. Onze professionals hebben de kennis over arbeidsrecht en helpen u daar graag bij.
  • Beschikbaarheid en bereikbaarheid, korte lijnen en persoonlijke dienstverlening.

Geïnteresseerd?

Wilt u weten wat wij voor uw zorgorganisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

TEVREDEN KLANTEN