Administratieve dienstverlening voor uw organisatie

Beste Bezoeker,

Bedankt voor het bezoeken van onze website!

a/s Berckhout BV. is een samenwerking aangegaan met a/s Works Outsourcing BV., specialist in het (geheel of gedeeltelijk) overnemen van financiële, personele en salaris administraties binnen de sectoren Onderwijs, Zorg en Cultuur.

a/s Berckhout BV. zal, in samenwerking met a/s Works BV., invulling gaan geven aan aanvullende diensten als Detachering en Werving & Selectie van Finance, HR en Payroll professionals. Derhalve is onze content verplaatst naar de website van a/s WORKS BV. waar u zich nu op bevindt. Op deze website kunt u eveneens terecht voor al uw vraagstukken omtrent detachering, werving & selectie, outsourcing en advies.

Met vriendelijke groet,
Directie a/s Berckhout BV.

button detachering
button outsourcing
button werving en slectie
advies button

Op de hoogte bijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wat klanten over ons zeggen

Na het faillissement van ons administratiekantoor OSG in september 2015 is a/s Works direct ingesprongen om tot het einde van dat jaar de administratie over te nemen en daarom konden bijvoorbeeld de salarissen eind september 2015 zonder problemen uitbetaald worden. Vanaf 1 januari 2016 is een contract aangegaan met a/s Works en blijkt a/s Works de juiste partner te zijn die voor ons een goede administratieve ondersteuning biedt, maar ook flexibel met ons meewerkt en -denkt om de administratie en bedrijfsvoering meer en meer in eigen hand te nemen. We zijn nu ruim een jaar verder en mede dankzij a/s Works voeren we grotendeels zelf onze administratie en zijn we goed in control!

Een externe dienstverlener die je ervaart als een prettige collega met verstand van zaken. Wat wil je nog meer?

Omega Pharma kan met A/S Works vertrouwen op een soepele, betrouwbare en efficiënte salarisadministratie

Accuraat, vriendelijk en geen vraag blijft onbeantwoord. Al meer dan 10 jaar ervaren we nog altijd de service en aandacht die normaal alleen ‘nieuwe’ klanten krijgen

Medewerkers van a/s WORKS gaan voortvarend en proactief te werk. Ze zijn bereid om mee te denken over de inrichting van onze administratie en werkprocessen. Onze overgang naar a/s WORKS is als geruisloos ervaren

Onze klanten

Wij zijn sponsor van

Webbanner Bedrijvenambassadeur Oxfam Novib_01