Administratieve dienstverlening voor uw organisatie

Beste Bezoeker,

Bedankt voor het bezoeken van onze website!

a/s Berckhout BV. is een samenwerking aangegaan met a/s Works Outsourcing BV., specialist in het (geheel of gedeeltelijk) overnemen van financiële, personele en salaris administraties binnen de sectoren Onderwijs, Zorg en Cultuur.

a/s Berckhout BV. zal, in samenwerking met a/s Works BV., invulling gaan geven aan aanvullende diensten als Detachering en Werving & Selectie van Finance, HR en Payroll professionals. Derhalve is onze content verplaatst naar de website van a/s WORKS BV. waar u zich nu op bevindt. Op deze website kunt u eveneens terecht voor al uw vraagstukken omtrent detachering, werving & selectie, outsourcing en advies.

Met vriendelijke groet,
Directie a/s Berckhout BV.

button detachering
button outsourcing
button werving en slectie
advies button

Op de hoogte bijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wat klanten over ons zeggen

Na het faillissement van ons administratiekantoor OSG in september 2015 is a/s Works direct ingesprongen om tot het einde van dat jaar de administratie over te nemen en daarom konden bijvoorbeeld de salarissen eind september 2015 zonder problemen uitbetaald worden. Vanaf 1 januari 2016 is een contract aangegaan met a/s Works en blijkt a/s Works de juiste partner te zijn die voor ons een goede administratieve ondersteuning biedt, maar ook flexibel met ons meewerkt en -denkt om de administratie en bedrijfsvoering meer en meer in eigen hand te nemen. We zijn nu ruim een jaar verder en mede dankzij a/s Works voeren we grotendeels zelf onze administratie en zijn we goed in control!

Medewerkers van a/s WORKS gaan voortvarend en proactief te werk. Ze zijn bereid om mee te denken over de inrichting van onze administratie en werkprocessen. Onze overgang naar a/s WORKS is als geruisloos ervaren

Onze klanten

Wij zijn sponsor van

Webbanner Bedrijvenambassadeur Oxfam Novib_01