Employee Self Service (ESS)

Met de HRM software van onze partner AFAS, de Employee Self Service, legt u de verantwoordelijkheid van de HR-zaken terug bij uw personeel en bespaart u op de HR-kosten. ESS is een online portaal waarop u alle HR-zaken bijhoudt. Vraag een vrijblijvende offerte bij a/s WORKS aan en we bieden u personeelsoplossingen op maat aan. U krijgt één aanspreekpunt en we wijzen uw organisatie een eigen klantteam toe dat zich volledig voor uw organisatie inzet.

  • Bespaar kosten met ESS software
  • Uw personeel is zelf verantwoordelijk
  • Uw eigen klantteam mét vast aanspreekpunt
  • Versnelt de communicatie

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bereik ons direct via onderstaand telefoonnummer of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is Employee Self Service?

ESS is een softwareprogramma waarmee u tal van HR werkprocessen digitaliseert, waardoor uw personeel meer controle krijgt over het eigen functioneren. ESS is onderdeel van het webportaal AFAS Insite. Met ESS kan uw personeel zelf:

 • Verlof aanvragen
 • Werkuren inzien, aanpassen en aanvragen
 • Persoonlijke info aanpassen

Op deze manier controleert uw werknemer de eigen administratie en voorkomt u foute registraties. De gegevens die uw werknemer aan kan passen zijn bijvoorbeeld contactgegevens, bankgegevens en ziekte-uren.

Hoe gebruiken mijn medewerkers Employee Self Service?

Door de controle van het HRM terug te leggen bij het personeel maakt u uw werknemers weer verantwoordelijk voor en betrokken bij hun eigen ontwikkeling. Zo is het mogelijk om in een ESS portal ook een stukje carrièreplanning te implementeren, waar uw personeel de eigen leercurve bijhoudt en zich verder ontwikkelt door middel van online cursussen. U maakt certificaten en diploma’s inzichtelijk binnen ESS. Het systeem is breder dan enkel het administratieve doel en zal overlappen met het talentmanagement van uw organisatie: u gaat zo van taakgericht naar talentgericht werken.

Employee Self Service op maat

a/s WORKS biedt volledige personeelsoplossingen op maat aan, waardoor we graag met u in gesprek gaan om de nodige functionaliteiten te bespreken. Het AFAS ESS leveren we volledig in de huisstijl van uw website of organisatie. Heeft u al een AFAS systeem? Het is mogelijk om uw bestaande elementen uit te breiden met een ESS portal. ESS bieden we aan voor iedere branche: van het onderwijs tot aan de agrarische sector. Kijk ook eens bij onze referenties om te zien wat onze klanten over a/s WORKS te zeggen hebben. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Employee Self Service is de toekomst

Er is een trend ontstaan waarbij organisaties steeds meer flexibiliteit van personeel vragen. Het managen van personeel verschuift naar ondersteuning bij de ontplooiing van de eigen mogelijkheden. Dit uit zich in flexibele werktijden en werkplekken, zoals thuiswerken. ESS staat dan ook volledig in lijn met het nieuwe werken. Naast ESS bieden we ook binnen het kader van innovatie andere diensten aan: outsourcing, detachering, advies en werving & selectie.

Een online sociaal netwerk

Met name voor medewerkers die volledig mobiel zijn en niet op dezelfde locatie als hun manager werkzaam hoeven te zijn, is ESS tijd- en kostenbesparend. Uiteindelijk zal ESS ook de communicatie bevorderen, omdat uw personeel via ESS informeert waar welk personeel werkzaam is. ESS biedt op deze manier een online sociaal netwerk op bedrijfsniveau. Neem contact met ons op, dan bespreken we welke oplossing het best bij uw bedrijf past.

Tevreden klanten

kmm
ksu
skihut
2
ymere

Trotse partners